En tur ud til den gamle pumpestation, på Amager fælled

Familien i  skoven anbefaler, at tage en tur ud til den gamle pumpestation, ude på Amager fælled

Hvis I godt kan lide at fiske efter små dyr i vandhuller, lave bål, eller bare finde/ genfinde roen – så er en tur ud til den gamle pumpestation langt ude på amagerfælled, absolut det helt rigtige sted at tage hen .

Da vi (Carl på 11 år og jeg selv) var afsted en lørdag i maj, var det et sandt  overflødighedshorn af smådyr, fugle og insekter og ikke mindst frøerne var et stort hit .

Vi havde på naturcenter vestamager, lejet en cykeltaxi og en rygsæk med grej til sjove vandoplevelser. Vi kørte den direkte vej fra naturcententret af Granatvej og Elverhøjvej ud til pumpestationen.

Vel ankommet fandt vi vores fiskenet frem og gik på jagt efter smådyr i kanalerne og de store vådområder, helt ude på den yderste spids af Amager – der gik ikke mange øjeblikke før vi hørte og så at området der var fyldt med frøer. Så vi gik straks i gang med, at se om vi kunne fange en frø, som vi kunne kigge nærmere på.

I løbet af den tid vi var ude på fælleden, så vi, guldsmede, frøer, myrer, svaler og sommerfugle.

Både ved pumpestationen og på naturcententret,  er der gode muligheder for at lave bål, hvilket vi varmt kan anbefale.

Vi håber I har fået lyst til, at tage familien med en tur ud  til denne lille perle af et naturområde ,tæt på Københavns Rådhusplads.

Skrevet af

Kennet fra familien i skoven

 

 

Del os: