Sommerhygge i det fri – Lørdag d. 3 juni 2023

NYHED !!!

Familien I skoven byder udenfor til en hyggelig dag i naturen.

I år har vi sammensat et super hyggeligt arrangement i skoven for både store og små.

Vi vil gerne invitere, jer til en dag i skoven, hvor vi har sammensat en masse aktiviteter. Vi leger og lære bl.a. om edderkoppen, når vi lister ud i vores edderkoppespind (på en rebbane) i vores jagt efter fluer, eller flyver som uglen, når musene skal fanges.

Vi udforsker skovbunden for alverdens smådyr og spændende insekter og undersøger dem nærmer på tæt hold. Imens knitrer bålet og når der skal tages en pause, for alle de spænede aktiviteter, kan man nyde roen omkring bålet, imens man bager sig et snobrød. Men Ikke mindst skal vi havde en hyggelig og spændende dag sammen, hvor vi vil søger for nogle hyggelige og afslappende rammer, hvor I sammen med ungerne, onkler, tanter, bedsteforældre, venner og veninder for muligheden for at lege, hygge og slappe af samt ikke mindst nyde en dag i naturen, med en masse hyggelige aktiviteter.

På denne tur skal I selv huske lidt frokost og drikkevare.

Fra  0 år og op.

Hvor:

Bidstrup skoven – Tæt på Hvalsø. I modtager en sms dagen før, med mødested.    

Hvornår:

Lørdag D. 3 juni 2023 kl. 11 –  ca. 14

Pris:  75 kr. pr. person. (Børn under 2 år gratis)

Tilmelding: Klik her for booking Bemærk tilmelding er først gældende, ved modtaget betaling.

Betingelser:  Når vi modtager din booking, vil du modtage en mail ang. betaling, samt en liste over hvad I skal medbringe (madpakke, tøj til vejret, drikkedunk osv.). Betaling vil foregå via Mobilepay. Beløbet skal være Familien i skoven i hænde senest 3 dage fra tilmeldingen. Vi refundere kun pengene, hvis vi bliver nød til, at aflyse turen.

Del os: