Vandretur for begyndere den 3-4 september 2022

Står du og gerne vil igang med at flere dags vandreture? Men mangler du det sidste skub for, at komme afsted på vandretur med primitiv overnatning, fordi du lige er lidt usikker på, hvordan man lige griber det hele an, ja så læs mere her.

Måske har du allerede gået/vandret dagsture eller også er du helt ny, men fortvivl ikke. Vi hjælper dig på vej med, at tage det først skidt og guider dig trygt ind skjoldungernesland fra Roskilde mod Hvalsø. Vi søger for, at transportere jeres udstyr fra Roskilde til nattens lejrplads, så du kun skal vandre med en lille rygsæk og ikke alt dit sovegrej. Så du på den måde, har lidt mere overskud til at nyde turen.

Program for vandreturen
Dag 1 – ca. 23 km.
Kl.10 Mødes vi ved vikingeskibs museumet i Roskilde, hvor jeres sovegrej og det I ikke skal vandre med, bliver transporteret videre.

Undervejs vil vi dele ud af vores mange årige erfaringer omkring vandring, samt hvilket udstyr der er godt at havde med på vandretur.
Vi begiver os langs fjorden ind i Boserup skoven og går videre ind i den helt fantastisk istidslandskab.
Undervejs tager vi flere pauser og går i et tempo, hvor alle kan være med.
Omkring gamle lejre, nyder vi vores medbragte frokost.
Efter en god lang frokost pause vandrer vi videre, hvor vi bla. kommer i gennem skoven ved Ledreborg slot for til sidst, at komme frem til Særløse overdrev, hvor vi skal overnatte.

Vi overnatter ved Friluftsladen, som er en lukket plads, hvor der er vand og muldtoilet, samt to shelter, men der er også plads til både telte og hængekøjer. Vi hjælper jer med at komme på plads i lejren, hvad enten det er i telt, hængekøjer eller i et af sheltet. (Der er Max plads til 10 pers. i de to shelter, så først til mølle ved bookingen)

Vi tænder op i bålet og tilberede aftensmaden til jer. I er selvfølgelig velkommen til, at hjælpe til eller bare slappe af rundt om bålet.

Under middagen kommer vi, ind på de forskellige muligheder der er for, at lave mad når man er på tur. I løbet af aften, vil der være rig mulighed for hygge og afslapning omkring bålet, og måske nogen kan nogle gode røverhistorier, inden vi siger godnat.

Dage 2 – ca. 10 km.
Efter en god nats søvn, tilberede vi morgenmad til jer. Herefter pakker vi vores ting sammen, inden vi drager det sidste stykke igennem Bidstrup skoven til Havlsø st. Hvor vi forventer vi ankommer omkring kl.11, Her vil I får alle jeres ting, som vi har transportere frem til Hvalsø st.

Praktisk
Man kan komme med tog til både Roskilde st. og Hvalsø st. Fra Roskilde st. Og til vikingeskibs museumet, kan man enten tage en bus eller gå de ca. 3 km.

I skal selv søger for frokost og snacks, samt drikke til vandreturen. Vi søger for aftensmad og morgenmaden.

Du skal selv medbringe sovepose, liggeunderlag og evt. Telt.
Skriv ved tilmelding om du vil benytte dig af en plads i sheltet eller du selv tager et telt med.

Turen gennemføres ved minimum 8 personer, der er max plads 20 deltager.

Hvornår:

Lørdag d. 3 september kl. 10 – Søndag d. 4 september ca. kl. 11

Pris: 795 kr.

Tilmelding: Klik her for booking Bemærk tilmelding er først gældende, ved modtaget betaling.

Betingelser: Når vi modtager din booking, vil du modtage en mail om betaling, samt en liste over hvad I skal medbringe (madpakke, tøj til vejret, drikkedunk osv.). Betaling vil foregå via Mobilepay. Beløbet skal være Familien i skoven i hænde senest 3 dage fra tilmeldingen.

Vi refundere alle pengene ind til 14 dage før, herefter refundere vi kun 50 % af den betalte pris, hvis I bliver nød til, at melde fra.

Hvis vi aflyser turen, refundere vi alle pengene.

Del os: