Vandretur for begyndere den 13-14 maj 2023

Står du og gerne vil i gang med at flere dags vandreture? Men mangler du det sidste skub for, at komme afsted på vandretur med primitiv overnatning ? eller søger du outdoor fællesskaber, ja så læs mere her.

Måske har du allerede gået/vandret dagsture eller også er du helt ny, men fortvivl ikke. Vi hjælper dig på vej med, at tage det først skidt og guider dig trygt ind Skjoldungernesland fra Lejre mod Hvalsø.

Program for vandreturen
Dag 1 – ca. 14km.
Kl.12 Mødes vi ved Lejre st. hvor evt. jeres sovegrej og det I ikke skal vandre med, bliver transporteret videre.

Vi begiver os ind i Skjolungernesland, hvor natur og kultur flyder sammen i det kulturhistoriske landskab omkring Gl. Lejre. Ved Gl. Lejre holder vi vores første pause og nyder vores medbragte frokost. Efter en god pause går turen videre og vi kommer bla. igennem Ledreborg skov og herefter forsætter vi vider ind i den, helt fantastisk istidslandskab, for til sidste at ankomme til Særløse overdrev vi vil overnatte.

Undervejs vil vi dele ud af vores mange årige erfaringer omkring vandring, samt hvilket udstyr der er godt at havde med på vandretur.

Vi overnatter ved Friluftsladen, som er en lukket plads, hvor der er vand og muldtoilet, samt to shelter, men der er også plads til både telte og hængekøjer. Vi hjælper jer med at komme på plads i lejren, hvad enten det er i telt, hængekøjer eller i et af sheltet. (Der er Max plads til 10 pers. i de to shelter, så først til mølle ved bookingen)

Vi tænder op i bålet og tilberede aftensmaden til jer. I er selvfølgelig velkommen til, at hjælpe til eller bare slappe af rundt om bålet.

Under middagen kommer vi, ind på de forskellige muligheder der er for, at lave mad når man er på tur. I løbet af aften, vil der være rig mulighed for hygge og afslapning omkring bålet, og måske nogen kan nogle gode røverhistorier, inden vi siger godnat.

Dage 2 – ca. 10 km.
Efter en god nats søvn, tilberede vi morgenmad til jer. Herefter pakker vi vores ting sammen, inden vi drager det sidste stykke igennem Bidstrup skoven til Havlsø st. Hvor vi forventer vi ankommer omkring kl.11, Her vil I får alle jeres ting, som vi har transportere frem til Hvalsø st. fra nattens lejreplads.

Praktisk
Man kan komme med tog til både Lejre st. og fra Hvalsø st. Men der er også masser af parkeringspladser ved Lejre St. hvis man kommer i bil.

I skal selv søger for en let frokost til lørdag og snacks, samt drikke til vandreturen. Vi søger for aftensmad og morgenmaden.

Du skal selv medbringe sovepose, liggeunderlag og evt. Telt.
Skriv ved tilmelding om du vil benytte dig af en plads i sheltet eller du selv tager et telt med.

Der er mulighed for, at få transporteret jeres udstyr fra Lejre til nattens lejrplads, så du kun skal vandre med en lille rygsæk og ikke alt dit sovegrej. Så du på den måde, har lidt mere overskud til at nyde turen. Skriv det blot ved tilmeldingen.

Turen gennemføres ved minimum 8 personer, der er max plads 20 deltager.

Hvornår:

Lørdag d. 13 maj kl. 12 – Søndag d. 14 maj ca. kl. 11

Pris: 795 kr.

Tilmelding: Klik her for booking Bemærk tilmelding er først gældende, ved modtaget betaling.

Betingelser: Når vi modtager din booking, vil du modtage en mail om betaling, samt en liste over hvad I skal medbringe (madpakke, tøj til vejret, drikkedunk osv.). Betaling vil foregå via Mobilepay. Beløbet skal være Familien i skoven i hænde senest 3 dage fra tilmeldingen.

Vi refundere alle pengene ind til 14 dage før, herefter refundere vi kun 50 % af den betalte pris, hvis I bliver nød til, at melde fra.

Hvis vi aflyser turen, refundere vi alle pengene.

Står du og gerne vil i gang med at flere dags vandreture? Men mangler du det sidste skub for, at komme afsted på vandretur med primitiv overnatning ? eller søger du outdoor fællesskaber, ja så læs mere her.

Måske har du allerede gået/vandret dagsture eller også er du helt ny, men fortvivl ikke. Vi hjælper dig på vej med, at tage det først skidt og guider dig trygt ind Skjoldungernesland fra Lejre mod Hvalsø.

Program for vandreturen
Dag 1 – ca. 14km.
Kl.12 Mødes vi ved Lejre st. hvor evt. jeres sovegrej og det I ikke skal vandre med, bliver transporteret videre.

Vi begiver os ind i Skjolungernesland, hvor natur og kultur flyder sammen i det kulturhistoriske landskab omkring Gl. Lejre. Ved Gl. Lejre holder vi vores første pause og nyder vores medbragte frokost. Efter en god pause går turen videre og vi kommer bla. igennem Ledreborg skov og herefter forsætter vi vider ind i den, helt fantastisk istidslandskab, for til sidste at ankomme til Særløse overdrev vi vil overnatte.

Undervejs vil vi dele ud af vores mange årige erfaringer omkring vandring, samt hvilket udstyr der er godt at havde med på vandretur.

Vi overnatter ved Friluftsladen, som er en lukket plads, hvor der er vand og muldtoilet, samt to shelter, men der er også plads til både telte og hængekøjer. Vi hjælper jer med at komme på plads i lejren, hvad enten det er i telt, hængekøjer eller i et af sheltet. (Der er Max plads til 10 pers. i de to shelter, så først til mølle ved bookingen)

Vi tænder op i bålet og tilberede aftensmaden til jer. I er selvfølgelig velkommen til, at hjælpe til eller bare slappe af rundt om bålet.

Under middagen kommer vi, ind på de forskellige muligheder der er for, at lave mad når man er på tur. I løbet af aften, vil der være rig mulighed for hygge og afslapning omkring bålet, og måske nogen kan nogle gode røverhistorier, inden vi siger godnat.

Dage 2 – ca. 10 km.
Efter en god nats søvn, tilberede vi morgenmad til jer. Herefter pakker vi vores ting sammen, inden vi drager det sidste stykke igennem Bidstrup skoven til Havlsø st. Hvor vi forventer vi ankommer omkring kl.11, Her vil I får alle jeres ting, som vi har transportere frem til Hvalsø st. fra nattens lejreplads.

Praktisk
Man kan komme med tog til både Lejre st. og fra Hvalsø st. Men der er også masser af parkeringspladser ved Lejre St. hvis man kommer i bil.

I skal selv søger for en let frokost til lørdag og snacks, samt drikke til vandreturen. Vi søger for aftensmad og morgenmaden.

Du skal selv medbringe sovepose, liggeunderlag og evt. Telt.
Skriv ved tilmelding om du vil benytte dig af en plads i sheltet eller du selv tager et telt med.

Der er mulighed for, at få transporteret jeres udstyr fra Lejre til nattens lejrplads, så du kun skal vandre med en lille rygsæk og ikke alt dit sovegrej. Så du på den måde, har lidt mere overskud til at nyde turen. Skriv det blot ved tilmeldingen.

Turen gennemføres ved minimum 8 personer, der er max plads 20 deltager.

Hvornår:

Lørdag d. 13 maj kl. 12 – Søndag d. 14 maj ca. kl. 11

Pris: 795 kr.

Tilmelding: Klik her for booking Bemærk tilmelding er først gældende, ved modtaget betaling.

Betingelser: Når vi modtager din booking, vil du modtage en mail om betaling, samt en liste over hvad I skal medbringe (madpakke, tøj til vejret, drikkedunk osv.). Betaling vil foregå via Mobilepay. Beløbet skal være Familien i skoven i hænde senest 3 dage fra tilmeldingen.

Vi refundere alle pengene ind til 14 dage før, herefter refundere vi kun 50 % af den betalte pris, hvis I bliver nød til, at melde fra.

Hvis vi aflyser turen, refundere vi alle pengene.

Del os: