Naturdetektiv tur Søndag d. 9 oktober 2022

I dag er vi naturdetektiver og går på opdagelses efter de ting, der er på det udleveret afkrydsnings skema. Vi bevæger os langt ind i den vilde danske natur”. i jagten på de forskellige ting, det kan f.eks. være skovsyre, skarnbasse, en spist grankogle, en frø, et bøgeblad m.m men det er ikke altid let, at finde tingene, måske skal vi grave i jorden, hoppe over åer, kravle under træstammer, lede efter spor i mudderet eller kravle op i et træ.

Måske kommer vi også forbi en af de forstenet skovtrolde, der har forvildet sig ud i solen og er blevet til sten. Vi lytter til den og høre hvad den har, at fortælle af spændende ting og måske kan den give os et hint om, hvor vi finder de ting.

Vi vil finde et hyggeligt sted i skoven, hvor vi kan sidde op ad træstammerne og lytte til naturens lyde, imens vi nyder vores medbragte madpakker og kigger på vores skema.

Efter et par hyggelige og sjove timer sammen i skoven, hvor det måske er lykkes os, at finde alle ting, begiver vi os tilbage, med en masse nye fælles oplevelser.

Vi tilpasser turen efter alder, på de tilmeldte børn og deler os evt. op efter behov.

Fra  0 år og op.

Hvor:

Bidstrup skoven, her mødes vi på P-pladsen,  forenden af Avnstrupvej  (kør forbi nr. 20 og videre af grusvejen til højre), 4330 Hvalsø         

Hvornår:

Søndag den 9 oktober 2022 kl. 10 –  ca. 13

Pris:  75 kr. pr. person (Børn under 2 år gratis)

Tilmelding: Klik her for bookingBemærk tilmelding er først gældende, ved modtaget betaling

Betingelser: Når vi modtager din booking, vil du modtage en mail om betaling, samt en liste over hvad I skal medbringe (madpakke, tøj til vejret, drikkedunk osv.). Betaling vil foregå via Mobilepay. Beløbet skal være Familien i skoven i hænde senest 3 dage fra tilmeldingen. Vi refundere kun pengene, hvis vi bliver nød til, at aflyse turen, f.eks. pga. hårdt vejr.

Del os: